Lemon Bottle injecties behandeling

Plan direct een behandeling via WhatsApp of telefonisch bij één van onze specialisten op de locaties:

  • Alphen aan Den Rijn (Zuid-holland)
  • Diemen (Noord-holland)
  • Roermond (Limburg)

Bij The Body Shaper begrijpen we dat overtollig vet meer is dan alleen een cosmetisch probleem – het kan een bron van frustratie en zelfbewustzijn zijn, ongeacht je lichaamstype of levensstijl. Daarom bieden wij lemon bottle-injecties aan als een niet-chirurgische oplossing om plaatselijke vetverbranding te stimuleren om zo de lichaamscontouren te verbeteren.

Wat is een Lemon Bottle behandeling?

Lemon bottle, ook bekend als een vetoplossende injectie, is een behandeling waarbij een oplossing van bepaalde ingrediënten direct in het vetweefsel wordt geïnjecteerd om vet af te breken en te verwijderen.


Hoe het werkt: De injectie bevat een combinatie van vitaminen en lichaamseigen stoffen, die vetcellen afbreken en de vetverwijdering bevorderen. Deze stoffen helpen bij het emulgeren en oplossen van vet, waardoor het gemakkelijker wordt voor het lichaam om het vet af te voeren en te metaboliseren.

Lemon bottle-injecties worden rechtstreeks in specifieke gebieden van het lichaam geïnjecteerd waar zich overtollig vet bevindt, zoals de buik, dijen, armen, kin of lovehandles. Hierdoor kan je gericht werken aan het verminderen van vet op probleemgebieden zonder dat een operatie nodig is.

 

Wat zijn de voordelen van een Lemon Bottle behandeling?

Een van de voordelen van lemon bottle-injecties is dat ze niet-chirurgisch en minimaal invasief zijn. Dit betekent dat er geen incisies of hersteltijd nodig zijn, en dat je direct na de behandeling verder kan met je  normale dagelijkse activiteiten.

Deze behandeling kan vaak binnen enkele dagen resultaten opleveren, afhankelijk van de individuele reactie van de patiënt en het specifieke behandelde gebied. Sommige patiënten merken al na een enkele behandeling een merkbare vermindering van vet en een verbeterde lichaamscontour.

Over het algemeen worden Lemon bottle-injecties goed verdragen en veroorzaken ze weinig tot geen bijwerkingen. Milde roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen kunnen voorkomen, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de behandeling.

Nog vragen over de Lemon Bottle Behandeling

Als u nog vragen heeft over de Lemon Bottle behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u graag verder helpen en uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken op info@thebodyshaper.nl of bellen naar +31 6 14781343

Onze reviews

Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben

Patricia Frías
Patricia Frías
29/01/2024
Currently receiving ongoing care from The Body Shaper team, and a special acknowledgment to Krista for her excellent support. The atmosphere remains consistently relaxed, and Krista's personalized approach continues to make my recovery journey seamless. She gives me many useful tips and advices. I'm feeling grateful. For anyone in need of sustained post-surgery care, I wholeheartedly recommend their services.👌✨
Eline Nijburg
Eline Nijburg
29/01/2024
Heel blij met de massages van Selena! Ik merk het al goed aan mijn lichaam, ze stelt je goed gerust en elk bezoek is gezellig. Maar het belangrijkste; ze weet wat ze doet en houdt ook echt rekening met je lichaam!
Helen Sertimer
Helen Sertimer
27/01/2024
Ik ben super goed geholpen door Selena. Ze is superlief en professioneel.
Hasna
Hasna
27/01/2024
Superfijne ervaring bij Krista en Selena! Erg professioneel, geven goede adviezen en de behandelingen zijn erg goed!!
M VZ
M VZ
27/01/2024
Goed behandeld voor lipomassage. Vriendelijke dame. Alles top
Samantha Hassing
Samantha Hassing
27/01/2024
Hele fijne after lipo massages, Selena houdt echt rekening met mijn tempo en wat ik aan kan kwa pijn level. De aftercare is hier heel goed!
Aziz Kebir Canpolat SARICA
Aziz Kebir Canpolat SARICA
27/01/2024
Geweldig. Echt een aanrader. Alle spieren los kunnen krijgen! Krista jij bent de beste!!!
Sharan Sidik
Sharan Sidik
21/12/2023
wauw, wauw, wauw! Wat een ervaring. Ik was enorm zenuwachtig en gespannen maar zij wist echt hoe zij mij op m’n gemak kon stellen. Naast de onwijs goede massage ook nog eens enorm lief. Na mijn eerste massage moest ik dezelfde nacht onwijs vaak naaar het toilet. Dit betekend dus dat het werkt. Na mijn eerste massage kon ik beter staan. Ik kom hier zeker terug. 100/10!!

Neem contact op

Als u geïnteresseerd in de voordelen van een Lemon bottle behandeling, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Of u nu meer wilt weten over de mogelijke resultaten of het proces van herstel en nazorg, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen op uw reis naar een beter welzijn en zelfvertrouwen.

Aarzel niet om ons te bereiken via e-mail op info@thebodyshaper.nl of telefonisch op +31 6 14781343. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen op het gebied van lichaamsverzorging en welzijn.