Over ons

Waar staat The Body Shaper voor?

The Body Shaper heeft haar jarenlange kennis en kunde die opgedaan is van het menselijke lichaam gecombineerd met diverse studies en stages in het buitenland bij verschillende instellingen en klinieken verpakt in een eigen unieke concept.

 

Samenwerkingen met plastische chirurgen

Door rechtstreekse samenwerkingen met plastische chirurgen in Nederland zowel als in het buitenland biedt The Body Shaper haar patiënten een nauwkeurige lichaamsanalyse aan.

Wij vinden het van groot belang om uit te zoeken wat onze patiënten daadwerkelijk nodig hebben om zijn/haar beste resultaat te bereiken. Dit doen wij o.a. door overleg met gecertificeerde plastische chirurgen binnen onze kring. Hierdoor behalen wij het maximale uit een ieder zijn resultaat omdat wij begrijpen dat ieder lichaam en ieder mens een andere behoefte heeft waarop de focus gelegd moet worden.

Om deze reden wordt bij iedere patiënt een plan van aanpak opgesteld en worden er evaluatiegesprekken plaatsgevonden tussen de behandelingen door. Bij de evaluatiegesprekken staan wij stil bij de progressie van onze patiënten en bespreken wij eventuele extra aandachtspunten.

 

Wat maakt ons uniek?

The Body Shaper differentieert zich van andere salons doordat wij niet in vaste, reguliere behandelingen geloven. Wij vinden het belangrijk om het proces van patiënten vast te leggen omdat we naar perfectie in ons werk streven. Patiënten worden bij ons niet gezien als een nummer of klant.

Wij zijn een grote familie die haar patiënten steunt tijdens het intensieve herstel proces na een cosmetische ingreep. Wij zien het herstel proces als een periode vol fysieke en mentale ups en downs waarbij wij graag uw hand vasthouden en begeleiden tot uw eindhalte. Vaak wordt de geestelijke gesteldheid van patiënten niet gewaarborgd na een cosmetische ingreep. Wij vinden het juist enorm belangrijk om onze patiënten door deze periode heen te trekken zowel fysiek als mentaal.

 

Deskundig advies

Voor patiënten die nog geen cosmetische ingreep zijn ondergaan maar hierin wel geïnteresseerd zijn bieden wij complete pakketten aan. Dit pakket bevat een 1 op 1 consult met een pre operatieve lichaamscheck waarin de wensen en doelen worden besproken. Daarna zullen wij uw behandeling verzorgen bij een door ons aangesloten gecertificeerde body doctor en zullen wij, u passend advies geven over wat het maximale haalbaar is voor uw lichaam, wat zal leiden tot het mooiste resultaat. Ook wordt u geïnformeerd omtrent alle benodigdheden die u in huis dient te hebben voor en na de ingreep.

Tijdens de ingrepen behouden wij 1 op 1 contact om uw voortgang te controleren. Zodra u er klaar voor bent starten wij het after care proces in de vorm van After Lipo behandelingen en nog meer. Wij begeleiden u vanaf het begin tot en met het eind van uw persoonlijke reis tot uw droom lichaam. En laten daarbij niets aan het toeval over.

Want iedereen verdiend een mooi lichaam
Plan vandaag nog uw afspraak in