After Lipo behandeling

Plan direct een behandeling via WhatsApp of telefonisch bij één van onze specialisten op de locaties:

 • Alphen aan Den Rijn (Zuid-holland)
 • Diemen (Noord-holland)
 • Roermond (Limburg)

Wat is een After Lipo massage?

Een After Lipo (post operatieve) massage is een speciale vorm van massage die is ontwikkeld om het lichaam te helpen herstellen na een liposuctie (vet verwijdering), buikwandcorrectie of andere cosmetische ingrepen. De After Lipo massages zijn toepasselijk voor iedere zone op het lichaam zoals buik, rug, benen, armen en/of gezicht.

Een After Lipo massage is van essentieel belang na uw cosmetische ingreep. Na een cosmetische ingreep ervaart u last van zwelling, verhardingen en (extreme) vochtophopingen in het lichaam die wij met de After Lipo massages (post operatieve massages) kunnen behandelen.

De After Lipo massage bestaat uit een combinatie van Zuid-Amerikaanse manuele lymfedrainage technieken die worden toegepast om uw klachten te verminderen en uw resultaat te optimaliseren.

Wij halen graag het uiterste uit uw resultaat. Overtollig vocht, vet deeltjes en gifstoffen voeren wij makkelijk af via het lymfesysteem. Tijdens de behandelingen maken wij ook gebruik van diverse apparatuur indien nodig, zoals ultrasound, radiofrequentie en nog meer. Dit allemaal is bepalend voor uw eindresultaat.

Wat zijn de voordelen van een After Lipo massage?

Lees hier meer over de voordelen van een After Lipo massage

 • Stimuleert de afvoer van vocht en vetcellen
 • Activering van het lymfesysteem
 • Vermindert zwellingen
 • Vermindert pijn en blauwe plekken
 • Voorkomt en verhelpt onderhuidse verhardingen (fibrose)
 • Verzacht verhard littekenweefsel
 • Versnelt genezingsproces
 • Zorgt voor een betere doorbloeding van de huid
 • Maakt de huid steviger, soepeler en gladder
 • Verbetert lichaamscontouren

Nog vragen over de After Lipo massage?

Als u nog vragen heeft over de After Lipo massage, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u graag verder helpen en uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken op info@thebodyshaper.nl of bellen naar +31 6 14781343

Onze resultaten

Zie hieronder een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten

Onze reviews

Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben

Snm “Cnem” sk
Snm “Cnem” sk
27/04/2024
Wat n handen! Goud waard.. vooral als je net n buikoperatie bent ondergaan..
Sien Sien
Sien Sien
27/04/2024
Selena wat ga ik jou gouden handen missen. Ik kwam binnen bij je na een x aantal behandelingen LPG zonder resultaat, en toen ging jij met me aan de slag. Na 1 behandeling zag ik al resultaat! Wauw, het vocht in mijn lijf en met name mijn buik, die zo hard was geworden na de lipo werd zachter en minder! Jou cliënten staan op nummer 1 en zo voelde ik me ook! Je bent lief, proffesioneel en een hardwerkende meid die resultaten levert. Alleen maar liefde voor jou! Ik hoop dat daar waar ik ga wonen ook iemand vind die net als jou is maar dat denk ik niet. Succes Selena!
Denice Zschusschen
Denice Zschusschen
19/04/2024
Tot nu toe heb ik er 3 sessies gehad en bij elke sessie werd ik top behandeld!!! De massages voelde persoonlijk aan en met uw eigen ervaring gaf je mij de indruk dat je weet waarover u sprak en los van de massages vond ik ook uw adviezen heel goed. Keep on doing what you’re doing cause you doing it perfectly 🙌🏾🙌🏾🙌🏾
Nina Bussers
Nina Bussers
17/04/2024
Mijn ervaring bij The Body Shaper is een heel aangenaam gevoel als je een body shaping massage krijgt. Je wordt super goed ontvangen en de masseur vormt echt een vriendschappelijke band, waardoor je helemaal op je gemak behandeld kan worden. Ik zag naar de eerste behandeling al resultaat, omdat ik veel vocht vasthield. Na de tweede behandeling begon ik extreem veel te plassen en zweten, waardoor het proces steeds sneller verloopt. Ik ben al super blij met het resultaat, maar we zijn nog niet klaar.
Melissa hoff
Melissa hoff
11/04/2024
Onwijs fijn geholpen! Eerst een sessie van 10 en daarna verlengt met nog 5 behandelingen. Hoe beter ik naar mijn lichaam luisterde hoe beter het resultaat werd door Selena. Alle tips & tricks hebben geholpen na mijn lipo 360, armen en benen. After care is gewoon heel belangrijk en wordt vaak te weinig gedaan. Zonde! Ik ben geopereerd door een van de beste Chirurgen van Blooming en heb er echt plezier van, nu al! Selena, bedankt voor de afgelopen weken, mijn dank is groot 🙏🏽 #Doktorkalamahmed#Blooming#The BodyShaper#Lipo360#Renuvion#jplasma#Maderomassage
Ayse Esra Goker
Ayse Esra Goker
07/04/2024
Super fijne dames! Ze weten precies wat ze moeten doen. Ondanks mijn spanning en zenuwen met de eerste afspraak wist Selena hoe ze hiermee om moest gaan. Ik voelde me al heel snel comfortabel. Ik heb zovéél minder pijn, en wauw! wat een verandering in mijn lichaam. Helemaal top, bedankt dames!
Cyiza Wills
Cyiza Wills
14/03/2024
Super tevreden met de dames! Krista en Lemiya. Vond het eerst super spannend. Maar ze zijn echt gezellig, nemen de tijd met je, helpen mij HEEL goed met nazorg van liposuctie. Goede tips! Aanrander. Go ladies <3
Demi Mortimer
Demi Mortimer
13/03/2024
Krista weet waar ze het over heeft en geeft de juiste adviezen voor het allerbeste resultaat na je operatie. Ik zie na elke massage steeds een mooier eindresultaat. Daarnaast is ze ontzettend lief en houd ze altijd rekening met je!

Neem contact op

Als u geïnteresseerd in de voordelen van een After Lipo massage, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Of u nu meer wilt weten over de mogelijke resultaten of het proces van herstel en nazorg, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen op uw reis naar een beter welzijn en zelfvertrouwen.

Aarzel niet om ons te bereiken via e-mail op info@thebodyshaper.nl of telefonisch op +31 6 14781343. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen op het gebied van lichaamsverzorging en welzijn.