Cellulite behandeling

Plan direct een behandeling via WhatsApp of telefonisch bij één van onze specialisten op de locaties:

  • Alphen aan Den Rijn (Zuid-holland)
  • Diemen (Noord-holland)

Bij The Body Shaper begrijpen we dat cellulite meer is dan alleen een cosmetisch probleem – het kan een bron van frustratie en zelfbewustzijn zijn, ongeacht je lichaamstype of levensstijl. Daarom bieden wij cellulite-injecties aan als een niet-chirurgische oplossing om de zichtbaarheid van cellulite op de huid te verminderen.

Wat is Cellulite?

Cellulite ontstaat wanneer de hoeveelheid vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt, waarbij de bloedvaten vernauwd raken. Hierdoor kunnen vet, vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd en verhardt het bindweefsel. Dit veroorzaakt dat de huid onregelmatigheden krijgt. De bloedcirculatie bemoeilijkt en de vochtafvoer verstoord. Cellulite heet ook wel Sinaasappel Huid.

Door middel van Cupping, Bindweefsel Massage, Houten Tools (Madero Therapy) en diverse apparatuur breken we de vetophopingen onderhuids af. Met deze behandeling wordt de huid glad gestreken en verstevigd, resultaat is al na 1 behandeling te zien en voor optimaal resultaat dient de behandeling herhaald te worden.

Wat zijn Cellulite injecties?

Onze cellulite-injecties worden snel en gemakkelijk uitgevoerd in onze kliniek, zonder dat er downtime of hersteltijd nodig is. Bij The Body Shaper streven we ernaar om behandelingen aan te bieden die effectief zijn zonder de noodzaak van invasieve chirurgie.

Met onze cellulite-injecties kunnen we ons richten op de specifieke gebieden van je huid waar cellulite het meest zichtbaar is. We begrijpen dat elk lichaam uniek is, en daarom passen we onze behandelingen aan om tegemoet te komen aan jouw individuele behoeften en doelen.

Bij The Body Shaper sta jij centraal. We streven naar minimale bijwerkingen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens elke stap van de behandeling. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een stralendere, zelfverzekerde versie van jezelf.

Wat zijn de voordelen van een Cellulite injecties?

Lees hier meer over de voordelen van onze Cellulite injecties

Onze cellulite-injecties stimuleren de collageenproductie, waardoor je huid gladder en steviger wordt. Met een verbeterde huidtextuur kun je met vertrouwen in je eigen vel stralen.

Hoewel cellulite-injecties niet permanent zijn, streven we ernaar om langdurige resultaten te bieden die maanden tot zelfs jaren kunnen aanhouden. Met regelmatige onderhoudsbehandelingen en een gezonde levensstijl kun je blijven genieten van een verbeterde huidtextuur en verminderde cellulite op de lange termijn.

Nog vragen over de Cellulite behandeling?

Als u nog vragen heeft over de Cellulite behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u graag verder helpen en uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken op info@thebodyshaper.nl of bellen naar +31 6 14781343

Onze reviews

Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben

Patricia Frías
Patricia Frías
29/01/2024
Currently receiving ongoing care from The Body Shaper team, and a special acknowledgment to Krista for her excellent support. The atmosphere remains consistently relaxed, and Krista's personalized approach continues to make my recovery journey seamless. She gives me many useful tips and advices. I'm feeling grateful. For anyone in need of sustained post-surgery care, I wholeheartedly recommend their services.👌✨
Eline Nijburg
Eline Nijburg
29/01/2024
Heel blij met de massages van Selena! Ik merk het al goed aan mijn lichaam, ze stelt je goed gerust en elk bezoek is gezellig. Maar het belangrijkste; ze weet wat ze doet en houdt ook echt rekening met je lichaam!
Helen Sertimer
Helen Sertimer
27/01/2024
Ik ben super goed geholpen door Selena. Ze is superlief en professioneel.
Hasna
Hasna
27/01/2024
Superfijne ervaring bij Krista en Selena! Erg professioneel, geven goede adviezen en de behandelingen zijn erg goed!!
M VZ
M VZ
27/01/2024
Goed behandeld voor lipomassage. Vriendelijke dame. Alles top
Samantha Hassing
Samantha Hassing
27/01/2024
Hele fijne after lipo massages, Selena houdt echt rekening met mijn tempo en wat ik aan kan kwa pijn level. De aftercare is hier heel goed!
Aziz Kebir Canpolat SARICA
Aziz Kebir Canpolat SARICA
27/01/2024
Geweldig. Echt een aanrader. Alle spieren los kunnen krijgen! Krista jij bent de beste!!!
Sharan Sidik
Sharan Sidik
21/12/2023
wauw, wauw, wauw! Wat een ervaring. Ik was enorm zenuwachtig en gespannen maar zij wist echt hoe zij mij op m’n gemak kon stellen. Naast de onwijs goede massage ook nog eens enorm lief. Na mijn eerste massage moest ik dezelfde nacht onwijs vaak naaar het toilet. Dit betekend dus dat het werkt. Na mijn eerste massage kon ik beter staan. Ik kom hier zeker terug. 100/10!!

Neem contact op

Bij The Body Shaper helpen we je graag om je cellulitezorgen achter je te laten en een nieuwe, stralende huid te omarmen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze cellulite-injecties jou kunnen helpen om je beste zelf te zijn.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Of u nu meer wilt weten over de mogelijke resultaten of het proces van herstel en nazorg, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen op uw reis naar een beter welzijn en zelfvertrouwen.

Aarzel niet om ons te bereiken via e-mail op info@thebodyshaper.nl of telefonisch op +31 6 14781343. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen op het gebied van lichaamsverzorging en welzijn.