Fibrose Behandeling

Plan direct een behandeling in bij één van onze specialisten

Wat is Fibrose?

Fibrose is een veelvoorkomend verschijnsel in de liposuctie wereld. Fibrose staat ook wel bekend als onderhuidse verhardingen. Deze verhardingen worden onder meer veroorzaakt door de liposuctie. Tijdens de liposuctie ontstaat er onderhuids interne schade door de canule die gebruikt word om vet te verwijderen.

Deze onderhuidse schade resulteert in littekenweefsel wat bekend staat als Fibrose, verklevingen of harde knobbels onderhuids. Fibrose kan zich op ieder lichaamsgebied vormen waar een cosmetische ingreep heeft plaatsgevonden.

Fibrose kan worden beperkt en verholpen worden door onze Fibrose Behandelingen. Bij deze behandeling zal de After Care Specialist tijdens de intake kijken naar de ernst van de Fibrose en een behandelplan opstellen. Door middel van diverse technieken, methodes en apparatuur wordt de Fibrose afgebroken.

Het is van belang dat patiënten op tijd beginnen met de post operatieve massages in het vroege stadium van het herstel. Dit verminderd de kans op Fibrose. In een later stadium is een intensievere behandeling nodig, gericht op het effectief behandelen van Fibrose.

Nog vragen over de Fibrose behandeling?

Als u nog vragen heeft over de behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u graag verder helpen en uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken op info@thebodyshaper.nl of bellen naar +31 6 14781343