Afslank massages

Plan direct een massage bij een van onze specialisten

Wat is een Afslank massage?

Verminderen van overtollig vet

Een afslankmassage is een vorm van massage die gericht is op het verminderen van overtollig vet en het verbeteren van de huidtextuur. Het kan worden uitgevoerd met specifieke massageoliën of crèmes die zijn ontworpen om de stofwisseling te verhogen en de afvoer van afvalstoffen te verbeteren. Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een afslankmassage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige centimeters in omvang.

De massage bestaat uit specifieke technieken zoals de huidrolmassage, bindweefselmassage en vacuümmassage, die gericht zijn op het stimuleren van de bloed- en lymfecirculatie en het activeren van de stofwisseling.

Verbeteren van de bloedcirculatie

De afslankmassage is een intensieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen die zich ophopen in de vetcellen. Het doel van deze massage is niet om gewicht te verliezen, maar om de huid strakker te maken en een betere huidconditie te bereiken.

Verwijderen van afvalstoffen

De afslankmassage helpt ook bij het verwijderen van toxines, wat kan leiden tot meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde omvangvermindering bij meer dan vijf belangrijke meetpunten 12,5 cm was. Sommige personen verloren bijvoorbeeld 7,6 cm alleen al in hun taille. Veel vrouwen merkten dat ze een tot twee maten kleiner waren zonder significante gewichtsvermindering.

Waarom een Afslank massage inplannen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een afslankmassage zou kunnen inplannen, waaronder:

 • Gewichtsvermindering: Een afslankmassage kan helpen bij het verminderen van overtollig vet en het verbeteren van de huidtextuur.
 • Verbetering van de bloedcirculatie: De massagebewegingen kunnen de bloedcirculatie verbeteren, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter worden vervoerd naar de cellen van het lichaam.
 • Vermindering van stress: De ontspannende effecten van de massage kunnen helpen bij het verminderen van stress.
 • Verbetering van de huid: De massage kan de huid verbeteren door de afvoer van afvalstoffen te stimuleren en de celvernieuwing te verhogen.
 • Vermindering van oedeem: De massagebewegingen kunnen helpen bij het verminderen van oedeem (vochtophoping) in het lichaam.
 • Vermindering van pijn: De massagebewegingen kunnen helpen bij het verminderen van pijn in het lichaam, vooral in gebieden met spier- of gewrichtspijn.
 • Versterking van het immuunsysteem: De massagebewegingen kunnen de activiteit van witte bloedcellen verhogen, waardoor het immuunsysteem beter kan functioneren.

Wat zijn de voordelen van een afslank massage?

Lees hier meer over de voordelen van een afslank massage:

 • Zeer effectieve methode voor bestrijding van cellulitis
 • Zorgt voor het opheffen van vetophopingen en verklevingen in de huid
 • Zorgt voor versnelde afbraak van vetcellen
 • Zorgt voor een strakkere en verstevigde huid, zodat er niet meer zo gemakkelijk een vetophoping ontstaat
 • Zeer effectief tegen huidverslapping
 • Zorgt voor een optimaal resultaat als een ondersteuning bij een dieet
 • Verbetering van de structuur en conditie van de huid
 • Snel terug in vorm na zwangerschap (wachten tot na borstvoeding)
 • Zorgt voor een activering van de doorbloeding
 • Heeft een positieve werking op de inwendige organen, spieren, bloedvaten en gewrichtskapsel.

Wat is cellulitus?

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een aandoening waarbij putjes ontstaan in de huid. Cellulitis is een veelvoorkomend probleem, vooral bij vrouwen, maar kan ook bij mannen voorkomen. Het is belangrijk om te weten dat cellulitis niets te maken heeft met overgewicht, het kan iedereen treffen ongeacht hun gewicht.

Er zijn verschillende oorzaken voor cellulitis, zoals hormonale stoornissen, slechte doorbloeding, weinig lichaamsbeweging of een verkeerde voeding. Bij vrouwen komt cellulitis vooral voor op de dijen en billen. Sommige mensen zijn er gevoeliger voor dan andere, en ook de leeftijd speelt hierbij een rol. Met het ouder worden verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit, waardoor cellulitis sneller kan ontstaan.

Nog vragen over de afslank massage?

Als u nog vragen heeft over de afslank massage, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u graag verder helpen en uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken op info@thebodyshaper.nl of bellen naar +31 6 14781343